Om Fornøjelser

Markedsfør din virksomhed eller dine produkter hos Fornøjelser.dk.

Vores mission er at fornøje folk

Er du medlem eller samarbejdspartner, så skal det være en fornøjelse at samarbejde med os. Fornøjelser.dk startede med en mangeårig erfaring indenfor salg- og markedsføring i oktober 2017. 

Dorthe Søgaard ejer og direktør startede Fornøjelser.dk op 1. oktober 2017 efter, at have arbejdet indenfor branchen i mange år. Min mission er at have et site, hvor det er en fornøjelse at handle og en fornøjelse at samarbejde med os med fordelagtige tilbud, der skaber glæde.

Det vigtigste er at have tillid, når man handler online.  Derfor gør jeg en dyd ud af, at have samarbejdspartnere/leverandører/annoncører, som jeg selv personligt har testet. Dvs. spist på deres restaurant (ofte uden de ved det i forvejen) eller testet deres produkter samt forklaret dem vores aftale mundtligt, men også skriftligt i form af kontrakt hver gang, at de er online hos Fornøjelser.dk

I skrivende stund efter, at jeg har haft Fornøjelser.dk i 10 måneder, har vi ikke haft en eneste reklamation. Masser af ros og 5 stjerner på Facebook samt de flotteste anmeldelser. Det er vi stolte af. 

Alle er altid velkommen til at kontakte mig på nedenstående nr. eller mail, hvis der er spørgsmål.


Kontakt os for et uforpligtende møde

Mobil: +45 31 20 85 39
Email: ds@fornojelser.dk

Til samarbejdspartner, annoncør eller leverandør:

Markedets bedste løsning

Lad os holde et uforpligtende møde om, hvordan vi i fællesskab kan optimere jeres salg – uden at I går på kompromis med kvaliteten. Det skal være en fornøjelse for alle at være hos fornøjelser.dk.

Vi er meget imødekommende omkring jeres eventuelle specialbehov for kampagner, design og opsætning og vi har kompetente medarbejdere, der også kan hjælpe jer med jeres salg og markedsføring i tæt og nemt samarbejde, hvor vi gør alt for at optimere jeres forretning.

Hver eneste dag er det vores mål at sikre vi tilbyder markedets førende salgsløsning – og til den bedste pris.

Det skal forbrugerne kunne mærke gennem vore samarbejdspartnere. Vi gør en dyd ud af at samarbejde med forretninger og virksomheder, der også vil fornøje kunderne.

Kontakt os gerne, hvis du har en: Restaurant, butik, hotel/kro, catering, mærkevareudbyder, servicevirksomhed, behandler eller har en spændende oplevelse. 

Fornøjelser.dk – fordele der skaber glæde.