Mad og madplan - uden regler har besøgt Teglværket

translation missing: da.blogs.article.author_on_date_html

Sol, Sand, Stemning & Streetfood = Teglværket, i Sydhavnen!

Vi havde lyst til at prøve noget nyt til frokost i dag og tog på Teglværket i Sydhavnen via Fornøjelser.dk. Her bydes der på lækker streetfood i afslappet stil – og udsigten er fænomenal!

Når du ankommer, bliver du mødt med synet af sand & palmer 😊 – whats not to like 😊 ….og når du går indenfor, mødes du af en lang række madboder med et lækkert udvalg af streetfood…der er burgere, lækker sprød pizza, thai, mexicansk mm. Vi valgte en pizza med ham & mushrooms , samt en lækker mexicansk burrito med oksekød. Maden kom hurtigt, og den var fantastisk! Pizzaen var lækker sprød med masser af god skinke og friske champignon. Burrito’en var frisk, indbydende og med MASSER af fyld. Alt i alt en super lækker frokost – til en fornuftig pris.

Du kan selv vælge om du vil sidde indenfor i skyggen, eller udenfor hvor der er sand, palmer, liggestole & skøn udsigt! 😊

Lige nu er der et kanon tilbud på Fornøjelser.dk, hvor du kun betaler 99 kr., men kan spise for kr. 200 kr.  Se det super gode tilbud HER.

HUSK også at holde øje med Teglværkets mange events – VM kampe på ekstrem storskærm, live bands, DJ og fester…gå ind på deres FB side og se hvad der sker.

 

Mad og madplan - uden regler


translation missing: da.blogs.article.share_this_posttranslation missing: da.blogs.article.newer_post →


Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

translation missing: da.blogs.comments.moderated